ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ

Η Φιλάρχαιος Εταιρεία Αλμυρού ανακοινώνει ότι η ημερήσια εκδρομή στην Αθήνα που είχε προγραμματισθεί για το Σάββατο στις 21 Μαρτίου 2009, λόγω κωλύματος θα πραγματοποιηθεί μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή το Σάββατο 28 Μαρτίου 2009.
Το πρόγραμμα παραμένει το ίδιο, δηλαδή περιλαμβάνει το μεσημέρι επίσκεψη και ξενάγηση από έμπειρη ξεναγό στους αρχαιολογικούς χώρους της Ακροπόλεως, στην Αρχαία Αγορά, στον Κεραμεικό, στη Ρωμαϊκή Αγορά, στο Ιερόν Διονύσου και στον Ναό του Ολυμπίου Διός. Το απόγευμα στις 6 οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν την υπέροχη θεατρική παράσταση με τίτλο «Το θαύμα της Άννυ Σάλλιβαν», έργο του Γουίλλιαμ Γκίμπσον, που έχει θέμα την πραγματική ιστορία της Έλεν Κέλλερ. Πρωταγωνιστεί η Πέγκυ Τρικαλιώτη με συμπρωταγωνίστριες τις μικρές Δήμητρα Δουμένη και Αναστασία Τσιλιμπίου. Η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Διαμαντόπουλου και η μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη.
Το κόστος συμμετοχής είναι 60 ευρώ, στα οποία συμπεριλαμβάνονται η μετακίνηση με το λεωφορείο, το εισιτήριο του θεάτρου, το εισιτήριο στους αρχαιολογικούς χώρους και η ξεναγός.
Καλούνται όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 14 Μαρτίου 2009 στα μέλη του Δ. Σ. Χρυσούλα Κοντογεωργάκη (τηλ. 6973801227) και Χάιδω Βιτσελά (τηλ. 6949128687), ή σε οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ.

Με τη δήλωση συμμετοχής θα δίνεται προκαταβολή 30 ευρώ.

ΤΟ Δ. Σ. της ΦΙΛΑΡΧΑΙΟΥ