Πραγματοποιήθηκε η 2ήμερη Εκδρομή

Η ΦΙΛΑΡΧΑΙΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΜΥΡΟΥ «ΟΘΡΥΣ»

 ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟ,

ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ.

Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

Ηρώδειο

Εξαιρετικά επιτυχημένη ήταν η διήμερη εκδρομή της Φιλαρχαίου Εταιρείας Αλμυρού ΟΘΡΥΣ, το περασμένο Σαββατοκύριακο, 23 και 24 Ιουλίου 2016.

Οι εκδρομείς αναχώρησαν το Σάββατο πρωί με προορισμό το Ναύπλιο. Το βράδυ παρακολούθησαν την παράσταση της δυνατής τραγωδίας του Αισχύλου «Επτά επί Θήβας»,  σπάνια παιζόμενη, από το Κ.Θ.Β.Ε., η οποία άρεσε πολύ σε όλους. Την Κυριακή το πρωί αναχώρησαν για το πανέμορφο νησί του Πόρου, όπου, με ιδιωτικό ναυλωμένο σκάφος,  ξεναγήθηκαν στα αξιοθέατα του νησιού, και οι λάτρεις της θάλασσας έκαναν το μπάνιο τους στο Ασκέλι, την πιο πολυσύχναστη παραλία του νησιού, φημισμένη  για την  αμμουδιά  και τα καταγάλανα νερά της. Το απόγευμα της Κυριακής έφθασαν στην Αθήνα και παρακολούθησαν  στο Ηρώδειο την δημοφιλή γαλλική όπερα ΚΑΡΜΕΝ, του  Ζώρζ Μπιζέ. Ήταν μια εξαιρετική παράσταση από την Εθνική Λυρική Σκηνή, που ενθουσίασε τους εκδρομείς.

Όπως όλες οι εκδρομές της Φιλαρχαίου ήταν άψογα οργανωμένη και προσεγμένη σε όλες τις λεπτομέρειες, μια εκδρομή που συνδύασε τη διασκέδαση, την ομορφιά των τόπων, αλλά και την πνευματική απόλαυση, με την επιτυχημένη επιλογή των δύο θεαμάτων. Οι συμμετέχοντες συγχάρηκαν και ευχαρίστησαν θερμά το διοικητικό συμβούλιο και ιδίως τους επικεφαλής υπευθύνους της εκδρομής κ. κ. Κοντογεωργάκη Χρυσούλα, Λασκαρίδη Γιώργο και Κοντονάτσιο Βίκτωρα. Οι διοργανωτές εξ άλλου ευχαρίστησαν το θαυμάσιο γκρουπ για την άψογη συνεργασία, υπεύθυνη συμπεριφορά και το όμορφο κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης που βοήθησαν να αναπτυχθεί στη διάρκεια του διημέρου.

Ευχή όλων ήταν να συναντηθούν σύντομα σε νέα εξόρμηση.