ΛΗΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή το απόγευμα, στις 2 Ιουνίου 2019,  ο κύκλος των 10 δίωρων μαθημάτων της Τοπικής Ιστορίας του Αλμυρού και της περιοχής του. Στο τελευταίο αυτό μάθημα παρουσιάσθηκε η περιοχή Αλμυρού κατά τα νεώτερα χρόνια,  από τις αρχές του αιώνα έως ως τον Πόλεμο του 1940 και την Κατοχή.

Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον δίωρο μέσα στο οποίο έγινε και ομαδική φωτογράφιση όλων, των μελών του Δ. Σ. της Φιλαρχαίου και όσων παρακολούθησαν τα μαθήματα. Στο τέλος απονεμήθηκαν οι βεβαιώσεις συμμετοχής στα μαθήματα. Η όλη εκδήλωση έκλεισε με κέρασμα προς όλους εκ μέρους του Δ. Σ.

Τα 10 δίωρα μαθήματα έγιναν από τον πρόεδρο της Φιλαρχαίου κ. Βίκτωρα Κοντονάτσιο. Όλοι όσοι συμμετείχαν ευχαρίστησαν και συγχάρηκαν θερμά τόσο τον πρόεδρο, όσο και όλα τα μέλη του Δ. Σ. για την πολύτιμη αυτή πνευματική προσφορά τους, και ζήτησαν να συνεχισθούν τα μαθήματα από Σεπτέμβριο.

Προγραμματίσθηκε  επίσης για την Κυριακή,  9 Ιουλίου, το πρωί, στις 11.30, να επισκεφθούν το Γιαννοπούλειο Αρχαιολογικό Μουσείο Αλμυρού, έργο της Φιλαρχαίου Εταιρείας, ως επιστέγασμα όλης της σειράς μαθημάτων.

Τ.Ι.3 Τ.Ι.2 Τ.Ι.1