ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 2017 στην Αρχαία Επίδαυρο, Ναύπλιο, Πύλο, Καλαμάτα

28 – 30 Ιουλίου 2017

 

1η  ημέρα : Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017  

Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 6:00 το πρωί από Βόλο και 06:30 από Αλμυρό. Ενδιάμεσες στάσεις και άφιξη στο Ναύπλιο το μεσημέρι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο REX,  και χρόνος ελεύθερος στην ιστορική πόλη! Το βράδυ στο  Αρχαίο θέατρο Επιδαύρου για  παρακολούθηση της παράστασης «Άλκηστις» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου, από το Εθνικό Θέατρο. Διανυκτέρευση.

2η  ημέρα : Σάββατο 29 Ιουλίου 2017                                                         

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Περιήγηση/ξενάγηση  του ιστορικού κέντρου του Ναυπλίου  με το χαρακτηριστικό τρενάκι. Επιβίβαση στο λεωφορείο μας και αναχώρηση για την Πύλο, ή αλλιώς Ναβαρίνο. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, εξερεύνηση/επίσκεψη,  για μπάνιο και μεσημεριανό φαγητό! Και το απόγευμα αναχώρηση για Καλαμάτα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο REX, ξεκούραση  και το βραδάκι βόλτα στη φωταγωγημένη «περαντζάδα» της παραλίας και προαιρετικό ομαδικό δείπνο σε παραθαλάσσιο εστιατόριο. Διανυκτέρευση.

 3η  ημέρα : Κυριακή 30 Ιουλίου 2017                

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Αναχώρηση για περιήγηση με τα πόδια και ξενάγηση με τοπικό ξεναγό στο ιστορικό κέντρο και αξιοθέατα της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας.  Χρόνος ελεύθερος για καφέ, βόλτα, μεσημεριανό φαγητό. Το απόγευμα αναχώρηση για την πόλη μας, με ενδιάμεσες στάσεις.