ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το Δ. Σ. της Φιλαρχαίου Εταιρείας Αλμυρού «ΟΘΡΥΣ», διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017.

  • Αναχώρηση στις 12:00 από το Δασαρχείο για τη Θεσσαλονίκη.
  • Επίσκεψη στην Έκθεση Ζωγραφικής του Γιώργου Σταθόπουλου στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts.
  • Ελεύθερος χρόνος για καφέ και φαγητό.
    •  Συγκέντρωση στο Λευκό Πύργο στις 18:45 και μετάβαση στο «Μέγαρο Μουσικής», για να παρακολουθήσουμε την παράσταση «Σμύρνη μου Αγαπημένη» σε κείμενο και σκηνοθεσία της Μιμής Ντενίση, η οποία και πρωταγωνιστεί. Η παράσταση, διάρκειας δυόμισι ωρών, ξεκινά στις 20:00. Το θεατρικό έργο, γράφτηκε μετά από έρευνα πολλών ετών και καλύπτει την πιο σημαντική ιστορικά περίοδο από το 1917 μέχρι την προσφυγιά και την ανταλλαγή των πληθυσμών το 1923.
    •  Ως εξέχοντες εκπρόσωποι της μουσικής της Ιωνίας, και συμμετέχοντας για πρώτη φορά ζωντανά σε θεατρική παράσταση, η δική μας «Εστουδιαντίνα» από την Νέα Ιωνία του Βόλου ζωντανεύουν επί σκηνής, με τη συνδρομή του Μπάμπη Τσέρτου και της Σοφίας Μέρμηγκα, μνήμες μια άλλης εποχής.
    • Μετά το πέρας της παράστασης, επιστροφή στην πόλη μας.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ κατ’ άτομο : 50 ευρώ

Στην τιμή περιλαμβάνεται : η μετακίνηση με το πούλμαν και το εισιτήριο για την παράσταση.

Για τις δηλώσεις συμμετοχής,  μέχρι και την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017, προκαταβάλλοντας 30 €, μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Λασκαρίδη, τηλ. 6974109465, στην κ. Κοντογεωργάκη, τηλ. 2422024082 ή σε οποιοδήποτε άλλο μέλος του Δ. Σ. της Φιλαρχαίου Εταιρείας