Εκδρομή 2ήμερη σε Επίδαυρο και Ηρώδειο

  Η Φιλάρχαιος Εταιρεία Αλμυρού ΟΘΡΥΣ επισκέπτεται την Αρχαία Επίδαυρο και το Ηρώδειο.

 

«Επτά επί Θήβας», τραγωδία του Αισχύλου, στην Επίδαυρο.

«Κάρμεν», όπερα του Ζ. Μπιζέ, από την Εθνική Λυρική Σκηνή, στο Ηρώδειο.  

23 – 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

 1η μέρα: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΝΑΥΠΛΙΟ – ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Αναχώρηση στις 06:15 από το Βόλο και 07:00 από τον Αλμυρό. Άφιξη στo Ναύπλιο με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτιά μας και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας για το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου και παρακολούθηση της παράστασης αρχαίας τραγωδίας, »Επτά επί Θήβας», του Αισχύλου Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Ναύπλιο. Διανυκτέρευση.

 

2η μέρα: ΝΑΥΠΛΙΟ – ΠΟΡΟΣ – ΑΘΗΝΑ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για την εκδρομή μας στον Πόρο. Άφιξη στον Γαλατά, επιβίβαση σε ιδιωτικό ναυλωμένο σκάφος και κρουαζιέρα με ξενάγηση στα αξιοθέατα του καταπράσινου Πόρου.  Χρόνος ελεύθερος για βόλτα ή μπάνιο στο Ασκέλι, ένα από τα πιο τουριστικά μέρη του Πόρου. Στη συνέχεια, άφιξη στην πρωτεύουσα του νησιού και ελεύθερος χρόνος για μεσημεριανό φαγητό. Το απόγευμα επιστροφή στο Γαλατά και επόμενος σταθμός μας η Αθήνα, με ενδιάμεση στάση στον Ισθμό της Κορίνθου. Άφιξη στο Ηρώδειο και παρακολούθηση της όπερας  »Κάρμεν» του Μπιζέ, από την Εθνική Λυρική Σκηνή. Μετά το πέρας της παράστασης, αναχώρηση για την πόλη μας με ενδιάμεση στάση για καφέ.

 

Τιμή κατ’ άτομον  :   155    ευρώ

 Στην τιμή περιλαμβάνονται:

Μετακινήσεις/περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο.

Μία (1) διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο ‘Nafplia’ στο κέντρο του Ναυπλίου.

Πλούσιο πρωινό μπουφέ.

Τα εισιτήρια της παράστασης «Επτά επί Θήβας», σε Α θέση και »Κάρμεν» σε Β θέση.

Τα εισιτήρια της κρουαζιέρας στον Πόρο.

Συνοδός του ταξιδιωτικού γραφείου.

Ασφάλεια επαγγελματικής και αστικής ευθύνης. ΦΠΑ.

 

Δηλώσεις συμμετοχής με προκαταβολή 100 Ευρώ, για την προαγορά των εισιτηρίων και προκαταβολή ξενοδοχείου στον  κ. Γιώρ. Λασκαρίδη (6974109465), την κ. Χρυσ. Κοντογεωργάκη (2422024082/ 6973801227) και στο ταξιδιωτικό γραφείο Αλμυρού Art of Travel (2422029710).